Hieronta ja fysioterapia

Studiolla asiakkaita hoitaa kaksi ammattilaista:

Hieroja Minna Juusela 

Hieroja ja Fysioterapeutti Miia Niskanen

Molemmat toimivat itsenäisinä yrittäjinä ja heille voi varata ajan heidän omasta ajanvarauksestaan.

Hieroja Minna Juusela

 

Minulta saat avun kun kehosi jumittaa,  lihaksesi tarvitsevat hierontaa ja haluat rentoutua

 

Varaa aika tästä

Lisää minusta:

Valmistuin koulutetuksi (urheilu)hierojaksi vuonna 2011 ja tehnyt alan töitä siitä lähtien. Vuosien varrella olen hakenut lisäosaamista monista hyvinvointiin liittyvistä koulutuksista; laajempia koulutuskokonaisuuksista suoritin hierojan erikoisammattitutkinnon, jossa pääpaino oli urheilijan lihashuollossa, nivelten käsittelyssä sekä hoidossa, kipuasiakkaan hoitamisessa sekä asiantuntijana toimimisesta hieronnassa eli minun on mahdollista opettaa ja ottaa vastaan hierojan näyttötutkintoa. Muita lyhyempiä koulutuksia olen käynyt mm. faskiapuolella: manuaalista käsittelyä sekä liikkumisen kautta tehtävää kehonhuoltoa.
 
Olen aina rakastanut liikuntaa ja kehon liike on tärkeää kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa; olen myös pilatesohjaaja ja personal trainer, oma ydinosaaminen on kehonpainoharjoittelussa sekä juoksemisessa ja rakastan yhdistellä erilaisia metodeja sekä treenaamista yksilöllisten tarpeiden mukaan.
 
Luonteeltani olen empaattinen ja iloinen tyyppi, joka haluaa elää hetkessä. Omat harrastukseni menevät tällä hetkellä perheen ja koulun ehdoilla mutta liikunta on tärkeä osa minua, hyötyliikunnasta ja lyhyemmistä treenipätkistä koetan ottaa endorfiinit irti. Opiskelen fyisoterapeutiksi, joten teen töitä osa-aikaisesti mutta on ihana opiskella alaa lisää, joten fysioterapiaopintojen kautta saan jatkuvasti lisää työkaluja asiakkaiden auttamiseen.

 

Hieroja ja fysioterapeutti  

Miia Niskanen

Minulta saat avun kun tarvitset kuntouttavaa fysioterapiaa tai rentouttavaa hierontaa

 

Varaa aika tästä

Lisää minusta

Olen on alkujaan Tampereen likkoja, vaikka onpa kotiosoite välillä löytynyt Yhdysvalloista, Kanadasta ja Saksastakin. Noihin retkiin on mahtunut mm. liikuntatieteiden tutkinto University of South Carolinasta. Olen on pelannut  20 vuotta jalkapalloa ja nähnyt monenlaista harjoittelu-kulttuuria.

Kokemusta olen ehtinyt pitkällä uralla kartuttaa fysioterapeuttina, urheiluhierojana, personal trainerina, kuntovalmentajana, kuntouttajana sekä monenmoisen ryhmäliikunnan parissa.

Olen r√§iskyv√§ ja energinen ja olen aina ollut himourheilija. Vuodenajasta riippuen joko py√∂r√§ilen, juoksen, hiihd√§n, k√§yn kuntosalilla tai laskettelen lasten kanssa. V√§lill√§ t√§ytyy tietysti p√§√§st√§ matkustelemaankin ‚Äď kotiin kun on niin kiva tulla!