Me Kunnonkoutsin ohjaajat olemme sitoutuneet auttamaan juuri sinua. Haluamme opastaa sinut klassisen pilateksen maailmaan turvallisesti, mutta tehokkaasti

Sanna Harolin

Kunnonkoutsin omistaja ja perustaja.

Ohjaan asiakkaita (ryhmäliikunta ja personal training) yli 20 vuoden kokemuksella. Vuosien kokemuksella olen huomannut, että suurin osa tavallisista asiakkaista tarvitsee ryhtilihasten vahvistamista ja liikkuvuutta. Nämä yhdistyvät klassisessa pilateksessa loistavasti ja sen vuoksi halusin myös perustaa kunnollisen klassisen pilateksen studion. 

Oma nuoruuden lajitaustani tulee pallopelien puolelta (pesäpallo, tennis ja golf), mutta vuosien aikana olen ohjannut eri ryhmäliikuntamuotoja laidasta laitaan (kahvakuula, TRX, Fitball, cross-training, bodycombat, bodypump, spinning, seniorit). 

Ohjaan suurella sydämellä ja hurtilla huumorilla. Harjoitellaan tosissaan, mutta ei tosikkomaisesti. 

Koulutus:

- Liikunnanohjaaja (AMK) 1998

- Personal Trainer (1997)

- lukuisia lajikoulutuksia

- Peak Pilates Mat Advanced Instructor (2016)

- Fascial ohjaaja/kouluttaja (2016)

- FAF Wellness Coach (2019)

- Peak Pilates Classical Comprehensive Level 1: Laitepilatesohjaajakoulutus (2021)

- Peak Pilates Classical Comprehensive Level 2 (2022)

Lisäksi toimin FAF Finlandin kouluttajana

Maija Aaltoila

Pilateksen ja tanssin lisäksi olen opettanut usean vuoden kieliä ja harrastanut  acrojoogaa. Opettajana olen iloinen ja kannustava. Treenit ovat todella tehokkaita, koska keskitymme heti liikkeen laatuun ja oikeisiin linjauksiin. Kehitys näkyy nopeasti ja, mikä tärkeintä, hyvä olo tuntuu heti. Tunneillani on rento ja turvallinen ilmapiiri.   

Koulutus:

 • Tanssija
 • Klassinen pilates, Future Form Pilates Education, Nizza, Ranska 2021-2022

Sanna Kaappola 

Olen kotoisin Tampereelta ja  ammatiltani balettitanssija. Sain ensi kosketuksen laitepilatekseen jo opiskellessani Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitoksessa. Valmistuttuani Suomesta jatkoin opiskelemaan New Yorkiin, missä myöhemmin myös työllistyin tanssijana.
Pilateksella on läpi uran ollut erittäin tärkeä tehtävä voimistavana ja avaavana oheistreeninä sekä kehonhuollollisesti.


New Yorkissa aloin keskittymään enemmän nimenomaan laitepilatekseen. Sittemmin tanssijan ura on vienyt USAsta Aasiaan, Australiaan ja takaisin ympäriinsä Eurooppaa.
Pilatesta hän on ohjannut tanssimisen ohella jo New Yorkista lähtien ja
pilatesohjausten ohella olen opettanut joogaa yli 10 vuoden ajan.

Koulutus:

 •  Tanssija: Suomen kansallisbaletti 2009
 • Klassisen pilates tanssijoiden harjoitusmuotona-koulutus New York 2010
 •  Absolute Yoga - opettajakoulutus / Thaimaa 2011
 •  

Outi Ruuska

Olen aloittanut erilaisten ryhmäliikuntatuntien ohjaamisen yli 20- vuotta sitten. Olen ohjannut tunteja laidasta laitaan mm. spinning, Les mills- konseptin tunnit (Bodyattack, Bodystep, Bodybalance jne), lihaskuntotunteja, joogaa, kehonhuoltoa jne, lähes kaikkea mahdollista siis. Ohjaajana olen hymyilevä, selkeä ja helposti lähestyttävä. Itselleni liikunta on tärkeä voimavara ja haluan välittää ihmisille liikunnan iloa. 
 
Metsä ja luonnossa liikkuminen on minulle tärkeä osa arkea. Polkujuoksun löysin yli 10- vuotta sitten ja siitä on tullut itselleni rakas harrastus. Olen juossut useamman polkujuoksu maratonin ja yhden ultramatkankin. Nykyään juoksen vaan omaksi ilokseni. 
 
Koulutuksia:
 
 • Ryhmäliikunnanohjaaja (useita koulutuksia vuosien aikana)
 • Urheiluhieroja (2004)
 • Sairaanhoitaja AMK (2009)
 • Urheiluravitsemuksen perusteet, Itä- Suomen yliopisto (2019)
 • TULE ystävällinen jooga-pilatesohjaaja (2020)
 • Personal trainer FAF (2020)
 • Polkujuoksuohjaaja (2022)
 • Yin jooga sekä rentoutus-ja meditaatio ohjaaja (2022)
 • Peak Pilates Classical Comprehensive Level 1: Laitepilatesohjaajakoulutus (2023)
 

 

 Kristiina Tolvanen

Kehon ja mielen hyvinvointia edistävä liike on aina kiehtonut minua. Pilatekseen tutustuin ensimmäistä kertaa jo vuonna 2007, ja matka on jatkunut oman harrastamisen kautta matto-ohjaajaksi. Viimeisimpänä aluevaltauksena laitepilateksen haltuunotto Peak Pilateksen koulutuksessa. Pilateksen lisäksi lempilajejani ovat juoksu, baletti, pyöräily ja jooga, mutta monenlaista salsasta boulderointiin on tullut ja tulee tehtyä. Pilateksen tuoma tuki ja linjaus kantaa kaikkeen tekemiseen. Olen kannustava ja lämminhenkinen ohjaaja, jonka tavoitteena on antaa jokaiselle eväitä vahvempaan, terveeseen kehoon.
 
Koulutus
 • American Fitness Professionals and Associates: Certified Pilates Fitness Instructor (2013)
 • Peak Pilates Classical Comprehensive, level 1: Laitepilatesohjaajakoulutus (2023)

Anne Rasilahti

Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja pilatesohjaaja. Erilaisia liikuntaryhmiä olen ohjannut yli 10 vuoden ajan. Vapaa-ajalla nautin ulkona liikkumisesta ja metsälenkeistä koirani kanssa. Minulla on urheilutaustaa koripallon sekä amerikkalaisen jalkapallon parista. Pilates on tukenut urheilussa sekä arjessa kehoa vahvistavana ja huoltavana harjoitteluna. Ohjaajana olen kannustava ja iloinen. Pilates sopii kaikille taustasta riippumatta ja tarjoaa erinomaisen keinon kehon hyvinvoinnin vahvistamiseen.

 

Koulutus:

 • Fysioterapeutti (2015) 
 • Somatic Pilatesohjaaja (2021)
 • Master's Degree in Sport and Exercise Physiotherapy, YAMK (2023)
 • Peak Pilates Classical Comprehensive Level 1: Laitepilatesohjaajakoulutus (2023)